ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ESHOP

Θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε; Μπορείτε να το κάνετε μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας, αρκεί το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και την απόδειξη της παραγγελίας ή τιμολόγιο.

ΑΛΛΑΓH ΠΡΟΪOΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ:

Το κατάστημά μας είναι πρόθυμο να δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος και να το αλλάξει με κάποιο άλλο της αρεσκείας σας ή να σας παραχωρήσει πίστωση για το ποσόν της αξίας του προϊόντος που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναντι κάποιας άλλης αγοράς σας εντός 3 μηνών. Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας, η διαφορά χρεώνεται στον πελάτη.
Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τo κατάστημα μέσω τηλεφώνου στο 6947278984 (από τις 10.00 έως τις 14.00) από Δευτέρα έως Παρασκευή, *εκτός αργιών, έχοντας διαθέσιμες τις εξής πληροφορίες:
Όνομα πελάτη, αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας, ημερομηνία και αριθμό πρωτότυπου παραστατικού πώλησης, και το λόγο επιστροφής ή μια περιγραφή του προβλήματος.
Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να είναι στην πρωτότυπη συσκευασία του, με όλα τα παρελκυόμενα υλικά, και με το πρωτότυπο παραστατικό πώλησης και να μην έχει χρησιμοποιηθεί σε καμία περίπτωση.
Ρητά συμφωνείται ότι η αντικατάσταση των προϊόντων πραγματοποιείται εφόσον το προϊόν προς αντικατάσταση επιστρέφεται στην εταιρεία μας στην ίδια καλή κατάσταση που αρχικά το παραλάβατε. Η εταιρεία μας δεν αντικαθιστά προϊόντα τα οποία φέρουν μυρωδιές, βρωμιές, φθορές ή δεν συνοδεύονται από τις ετικέτες του προϊόντος και όλα τα έγγραφα τα οποία λάβατε από εμάς. Σε αυτήν την περίπτωση δεν τα παραλαμβάνουμε και σας επιστρέφονται με δική σας χρέωση.
Το κατάστημα μας θα πρέπει να ενημερώνεται πριν από οποιαδήποτε ενέργεια επιστροφής.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

• Επικοινωνήστε με το κατάστημα.
• Τοποθετήστε τα είδη και την απόδειξη στην αρχική συσκευασία.
• Παραδώστε το δέμα στην courier που θα σας υποδείξουμε, με χρέωση παραλήπτη και την ένδειξη επιστροφή, χωρίς επιβάρυνση κόστους επιστροφής.

Αν διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα στο προϊόν που επεστράφη, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επίλυση του ζητήματος.

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε και πάλι μαζί σας.

Εάν πραγματοποιήσετε την αλλαγή σας με οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρία τότε επιβαρύνεστε εσείς τα έξοδα μεταφοράς.

H επιστροφή προϊόντων είναι ΔΩΡΕΑΝ και ισχύει στην πρώτη αλλαγή ανά παραγγελία.

Εμείς σας καλύπτουμε τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος κι εσείς χρεώνεστε μόνο τα επόμενα έξοδα αποστολής (3€).

Σε προϊόντα προσφορών και σε περιόδους εκπτώσεων ή άλλων προωθητικών ενεργειών, τα μεταφορικά επιβαρύνουν εξ’ολοκλήρου τον πελάτη.